navigatie overslaan
Festival

Randrock - Limited Edition

Randrock gaat doooooorrrr! En wel met George Baker en Tim Akkerman, die beiden landelijk bekendheid genieten, op het podium. Randrock is ook blij met de toezegging van de grotendeels Vriezenveense band The Beggars’ Clan die er met Ierse Folk een gezellig feestje van gaan maken. Met twee goede tributebands is de middag en begin avond-programmering compleet. Randrock vindt dit jaar plaats op Hemelvaartsdag -donderdag 26 mei- van 13.30 tot 1.00 uur op het Tilanusplein in Vriezenveen.

+ 3 foto's

Billy Joel en U2
De liedjes van Billy Joel [Piano Man, Uptown girl en Miss Saigon] behoeven geen introductie meer. Met een wervelende ode aan Billy Joel gaat The Billy Joel Experience het podium op. Deze 6-koppige band is onlangs nog bekender geworden door hun deelname aan het SBS6-programma Battle of the Bands. De U2-tribute -In the Name Of- is misschien wel de bekendste U2 tribute van Nederland. Ze staan garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur. Na jaren aan de top te hebben gestaan, heeft de band besloten te stoppen. Dit optreden op Randrock is het afscheidsconcert.

Limited Edition Anders dan voorgaande jaren is het een ‘limited edition’. Gezien de coronaperikelen lukt het dit jaar niet Randrock te organiseren zoals iedereen gewend is. Daarom is het festival eenmalig kleiner, staat het in de hekken en is er kaartverkoop. Voor slechts een tientje is er de hele dag live muziek vanaf het podium dat pal voor de grote kerk staat. Richting de Hema is een gezellig foodplein met diverse foodtrucks, speciale bieren en bijzondere wijnen.

De kaartverkoop start op zondag 3 april vanaf 10.00 uur via www.randrock.nl. Op = op. Tickets zijn beperkt verkrijgbaar. Binnenkort meer! Houd de website en social media accounts in de gaten.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,00