navigatie overslaan

Groepsaccommodatie 't Boshuys

Wilt u heerlijk ontspannen genieten van en met familie of vrienden? Voor de knapperende haard warme chocomelk drinken na een boswandeling? Samen aan de voor u gedekte tafel gezellig bij kletsen. Of bent u op zoek naar een zakelijke locatie in een natuurlijke omgeving?

Dat en nog veel meer kan allemaal in groepsaccommodatie 't Boshuys. De groepsaccommodatie voor 18 personen is gelegen naast een natuurgebied van Landschap Overijssel nabij het prachtige Brinkdorp Den Ham en wandelgemeente Ommen ligt slechts op 5 kilometer afstand.

De groepsaccommodatie voor 18 personen heeft een prachtige sfeervolle kamer met een houtkachel en een volledig uitgeruste open keuken met afwasmachine. 5 slaapkamers voor 2 personen / 2 slaapkamers voor 4 personen, 3 toileten (inclusief invalide toilet) / 3 ruime douches / Wasmachine, Diverse vergaderruimtes / video on demand.

Wat heeft groepsaccommodatie 't Boshuys u allemaal te bieden? Om u mee te nemen in onze gedachten en u te inspireren hebben we een aantal tips op een rijtje gezet.

  • Met een warme jas aan, de sjaal om en de schoenen stevig vastgebonden heerlijk een boswandeling maken met elkaar.
  • Een frisse neus gehaald, de natuur opgesnoven, dan kan de open haard aan. Heerlijk genieten van een warme chocomelk voor de knapperende haard.
  • De lange tafel met ruime hoekbank biedt genoeg plek voor iedereen om dat uitgebreide, maar spannende gezelschapsspel nou toch eens te gaan spelen. Daag elkaar uit, lach met elkaar, laat de mobiele telefoon lekker onaangeroerd en doe een 'traditioneel' spel.
  • Ook buiten groepsaccommodatie 't Boshuys valt er genoeg te beleven.↵ - - Bezoek het Brinkdorp Den Ham, ga winkelen in het hart van Vroomshoop of doe de toeristische stad Ommen aan. Alle plaatsen zijn qua afstand ook heel goed te bereiken op de fiets.
  • Viert u uw feest in Partycentrum de Zandstuve? U kunt uw gasten die wat verder af wonen ook een overnachtingsmogelijkheid aanbieden. Niemand hoeft dee BOB te zijn en er kan gefeest worden tot in de late, gezellige uurtjes. De volgende ochtend kan er door Partycentrum de Zandstuve een heerlijk Twents ontbijt worden geserveerd.

Vergaderen

t Boshuys is een goede aanvulling voor Partycentrum de Zandstuve als de vergaderlocatie in Twente. Naast actief vergaderen en brainstormen is er ook ruimte voor ontspanning. Wij bieden diverse vergaderruimtes en onze accommodatie is ideaal voor al uw zakelijke activiteiten. De vergaderruimtes zijn voorzien van alle gemakken die u nodig heeft. Zo zijn er diverse technische faciliteiten aanwezig en is er genoeg ruimte om in groepjes uiteen te gaan.

De unieke vergaderlocatie in Twente biedt vele mogelijkheden. Naast vergaderen, brainstormen of presenteren kunt u de dag bijvoorbeeld afsluiten op ons sfeervolle en tevens verwarmde terras. Daarnaast bieden wij ook diverse teambuildingsactiviteiten.

Wij begeleiden u tijdens de organisatie van uw weekend of vergadering en nemen uw taken graag uit handen. Staat uw gedachte er niet bij? Neem vrijblijvend contact op.

Contactgegevens

Groepsaccommodatie 't Boshuys

voorzieningen

Ligging

  • Bij het bos

Faciliteiten groepsaccommodatie

  • Catering mogelijk
  • Terras
  • Vaatwasser

Wifi

  • Gratis Wifi