Camping De Linderbeek.

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Boerderijcamping de Linderbeek is een boerencamping: kamperen bij de boer dus. De boerderijcamping de Linderbeek is gelegen in Den Ham Overijssel, te midden van de prachtige natuur van Twente, Salland en het rivierengebied: Regge en Vecht.

De camping is een familiecamping voor het hele gezin en beschikt over 35 ruime kampeerplekken:tevens speelmogelijkheden voor de kinderen, een recreatieruimte voor de regenachtige dagen, en vele visstekkies aan de visrijke Linderbeek. Iedereen kan zich op de camping prima vermaken. Geniet van de rust, de ruimte en de schoonheid van het Twentse landschap.

De Linderbeek heeft twee toiletgebouwen met vloerverwarming en 4×2 douches en 4×2 toiletten. Bovendien heeft camping de Linderbeek een overdekte afwasplaats en een overdekte fietsenstalling en gratis WIFI.

Huisdieren zijn welkom.

Op het bedrijf worden geen koeien meer gemolken. Dus een kijkje in de melkstal is verleden tijd. Er loopt echter wel vee in de wei en daar kunt u natuurlijk ook van genieten. Bovendien kunt u jeu de boules spelen op de pas aangelegde baan en heerlijk kanoën op de Linderbeek, de Regge richting de Vecht of het Overijssels kanaal.

Of bekijk de website www.linderbeek.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Aan het water
  • Landelijk gelegen

Tip je vrienden

facebook twitter