Vakantiepark en paardensportcentrum De Lourenshoeve

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Vakantiepark De Lourenshoeve is een rustig en kleinschalig vakantiepark gelegen in het fraaie groene landschap van Twente, op de grens met Salland nabij het authentieke brinkdorp Den Ham.

Vakantieboerderijen

Op het vakantiepark vindt u diverse nostalgische en ruime vakantieboerderijen. Hier geniet u van uw welverdiende rust. Bovendien is het vakantiepark een perfecte uitvalsbasis voor eindeloos lange fiets- en wandeltochten door de omgeving... Heerlijk! Wij hebben twee typen vakantieboerderijen waar u uw vakantie kunt doorbrengen.

Verblijft u in een van onze Vakantieboerderijen op het vakantiepark? Om u een heerlijke en onbezorgde vakantie te geven hebben wij diverse faciliteiten op het park waar u gebruik van kunt maken:
- broodjes service
- wasserette
- speeltuin
- fietsverhuur
- gratis wifi

Camping

Wilt u het echte kampeergevoel beleven? Dan bent u bij ons aan het juiste vakantieadres! De minicamping heeft plek voor 15 caravans/tenten en geeft u een prachtig uitzicht over de weilanden.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen water- en afvoerpunt naast de caravan. Op de gehele camping kunt u gebruik maken van gratis WIFI.

Groepsaccommodaties

Wilt u er met uw familie of vriendengroep tussenuit in een prachtige omgeving? Kies dan voor een van onze ruime groepsaccommodaties voor 12, 20 of 32 personen. In de omgeving zijn bovendien tal van leuke activiteiten te ondernemen. Wij helpen u ook graag met het samenstellen van een leuk activiteitenprogramma.

Neem uw paard of pony mee!

Wist u dat uw paard ook van harte welkom is bij ons? Wij beschikken over ruim voldoende stalruimte voor de paarden en rijtuigen. De prachtige omgeving nodigt ook uit om eindeloos lange tochten te maken... Heerlijk!

Bent u of is een van uw kinderen nog wat minder ervaren of willen jullie kennismaken met het paardrijden? Het is ook mogelijk om in ons paardensportcentrum paardrijlessen te nemen onder leiding van een gediplomeerd instructeur.

Of bekijk de website www.lourenshoeve.com

contactinformatie

voorzieningen

  • Sportief
Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Facilteiten
  • (Indoor) speeltuin
Voorzieningen
  • (Indoor) speeltuin

Tip je vrienden

facebook twitter