navigatie overslaan

In het Veurhuus

In het Veurhuus is een in 1981 verbouwde boerderij met een mooi uitzicht op de weilanden. Het Veurhuus is onlangs helemaal opgeknapt, maar heeft zijn landelijke karakter behouden en is nu een zelfstandige woonruimte met eigen oprit en tuin.

In 1981 is de boerderij verbouwd waardoor er woonruimte is ontstaan in het Veurhuus en in het Achterhuus. De eigenaar woont in het Achterhuus. De boerderij staat in een mooi en rustig gebied, vrij en met uitzicht op de weilanden. Het Veurhuus is onlangs helemaal opgeknapt maar het heeft zijn landelijke karakter behouden en is nu een zelfstandige woning met eigen oprit en tuin.

Alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig van vaatwasser, combi oven/magnetron tot tv met dvd. Ook kunt u gebruik maken van gratis WI-FI. Handdoeken, keukendoeken en bedlinnen is allemaal aanwezig.

Uw eigen fiets meenemen? Dan is er plek in het “kokhuussie”. Daar kunt u uw fiets veilig stallen en opladen.

Uw bed is bij aankomst al opgemaakt zo kunt u bij ons in het Veurhuus direct volop ontspannen en genieten van uw vakantie. Wel moet u er rekening mee houden dat roken in het Veurhuus en huisdieren niet zijn toegestaan

Contactgegevens

In het Veurhuus

voorzieningen

Ligging

  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Voorzieningen bungalow

  • Bedlinnen aanwezig