Mini Camping Allemanshoeve

Boerderijcamping Allemanshoeve in Sibculo, een minicamping in de provincie Overijssel is gelegen op de grens van Twente en Salland, mooie streken in de provincie. Het is een leuke camping voor jong en oud.

De camping bestaat uit meerdere veldjes, afgescheiden door diverse bomen en struiken, met totaal 25 kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 4 of 6 ampère. Er is een recreatieruimte met onder andere een afwasplaats, wasmachine en centrifuge. De camping beschikt over nette sanitaire voorzieningen, waaronder een ruime familiedouche. Warm water en douchen is gratis.

Boerderijcamping Allemanshoeve in Sibculo beschikt over heel nette sanitaire voorzieningen. Er is o.a. een familiedouche, natuurlijk een mogelijkheid om de afwas te doen, een wasmachine en een centrifuge. Ook is er een grote recreatieruimte waar informatie over deze mooie omgeving te vinden is en waar u ook een leuk spelletje kunt doen. Voor de kinderen is er een speelveld. Ouders die het fijn vinden om toezicht te houden op hun kroost, kunnen, indien mogelijk, kamperen op één van de plaatsen van deze mini camping die uitzicht biedt op de speelplaats.

Contactgegevens

Mini Camping Allemanshoeve

voorzieningen

Ligging

  • Bij het bos

Faciliteiten boeren- en minicampings

  • Douche aanwezig
  • Toilet aanwezig