Camping de Lourenshoeve

De Lourenshoeve is een rustig en kleinschalig vakantiepark met camping gelegen in het fraaie groene landschap van Twente, op de grens met Salland nabij het authentieke brinkdorp Den Ham.

Wilt u het echte kampeergevoel beleven? Dan bent u bij ons aan het juiste vakantieadres! De minicamping heeft plek voor 15 caravans/tenten en geeft u een prachtig uitzicht over de weilanden.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen water- en afvoerpunt naast de caravan. Op de gehele camping kunt u gebruik maken van gratis WIFI.

Faciliteiten

Tijdens uw kampeervakantie bij ons geniet u van alle rust, ruimte en gastvrijheid. Vanaf 2018 zijn wij aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie (SVR). Om u en uw kinderen een comfortabele vakantie te bieden hebben wij diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

 • Sanitaire voorzieningen
  Tijdens uw verblijf bij ons kunt u gebruik maken van onze goede sanitaire voorzieningen. Zo geniet u van een heerlijke kampeervakantie met alle comfort die u nodig heeft. Onze sanitaire voorzieningen zijn:

 • Was- en spoelplaats
  Toiletgebouw, wasserette, elke kampeerplaats is voorzien van een eigen waterpunt en afvoer naast de caravan. Op de minicamping vindt u ook voorzieningen voor het storten van uw afval.

 • Broodjes service
  Wakker worden met heerlijke verse broodjes. Dat is echt genieten! Met onze speciale broodjes service kunt u elke vakantiedag perfect starten.

 • Kantine
  Voor een heerlijk drankje bent u van harte welkom in de kantine. Daarnaast vindt u hier leesmateriaal, spelletjes en informatie over de omgeving. Wilt u eropuit? In de kantine vindt u diverse wandel- en fietsroutes om de omgeving te ontdekken.

 • Fietsverhuur
  Heeft u uw eigen fiets niet meegenomen? Dan is het echt de moeite waard om een fiets bij ons te huren, want er is zoveel te zien in de omgeving. Bovendien kunt u gratis fiets- en wandelroutes krijgen om alle mooie plekjes te ontdekken.

Neem uw paard of pony mee!

Wist u dat uw paard ook van harte welkom is bij ons? Wij beschikken over ruim voldoende stalruimte voor de paarden en rijtuigen. De prachtige omgeving nodigt ook uit om eindeloos lange tochten te maken... Heerlijk!

Bent u of is een van uw kinderen nog wat minder ervaren of willen jullie kennismaken met het paardrijden? Het is ook mogelijk om in ons paardensportcentrum paardrijlessen te nemen onder leiding van een gediplomeerd instructeur.

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
 • Landelijk gelegen
Faciliteiten
 • (Indoor) speeltuin
 • Fietsverhuur

Tip je vrienden

facebook twitter