Camping "De Beekhoeve"

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Camping de Beekhoeve is een kleine, rustige camping die grenst aan het prachtig natuurgebied de Engbertsdijksvenen. Een uitstekend uitgangspunt om te wandelen en fietsen.

De camping grenst tevens aan het fietsroute netwerk Overijssel en het wandelnetwerk Twente. Deze camping is daarom uitstekend geschikt voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers.

De camping bied u ruime standplaatsen voor caravan,camper en tent, voorzien van elektra-aansluiting en goede sanitaire voorzieningen. De visliefhebber kan een hengeltje uitgooien in de beek die vóór de camping loopt. In de supermarkt ( op loopafstand) kunt u 's morgens terecht voor heerlijke verse broodjes.
Tevens is er een overdekte fietsenstalling.

Capaciteit↵ De camping heeft 15 ruime staanplaatsen, door groen van elkaar gescheiden en autovrij. Alle plaatsen zijn meer dan 100m2 en voorzien van elektra ( 5 amp. ) Beschikking over draadloos internet.

Op het terrein vindt u bovendien een gezellige recreatieruimte en een jeu de boules baan. Verder is er een leuk terras waar u na afloop van een wandeling of fietstocht kunt genieten van een lekkere kop koffie met krentenwegge.

Huisdieren: Honden zijn alléén na overleg toegestaan!

Tarieven: zie website: www.campingdebeekhoeve.nl

openingstijden

01-mei tot: 1-okt

Of bekijk de website www.campingdebeekhoeve.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Aan het water
  • Buiten het centrum
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter