B & B Westerhoeven

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een rustige vakantie midden in de natuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Sinds 2007 verhuren wij enkele fraaie vakantiehuisjes. Deze staan midden in het Twentse landschap op het erf van onze boerderij. Voor het maken van uitstapjes, vind u enkele natuurgebieden en karakteristieke dorpjes vlak om de hoek. Zo kunt u bijvoorbeeld een tochtje naar de Engbertsdijksvenen maken, of een van de vele andere mogelijkheden benutten.

U kunt onze huisjes huren per nacht, per week, per weekend of midweek.

Capaciteit: Aantal huisjes: 4 (geschikt voor 6 personen)

Kamervoorzieningen: Elk huisje is voorzien van centrale verwarming, een luxe keuken, kleurenteleviesie met dvd speler en een ruime doucheruimte. Tevens is er centraal een wasmaschine ter beschikking.

Huisdieren: Honden aangelijnd toegestaan.

Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het schoonmaken van het huisje na uw vertrek.

Een lakenpakket is beschikbaar voor een meerprijs van € 6,50 per persoon per week.

Een wasmachine is centraal aanwezig. Per wasbeurt € 2,25 Een wasdroger is eveneens centraal aanwezig. Per droogbeurt vragen wij € 2,25

Aankomst na 15.00 uur. Vertrek voor 10.00 uur.

openingstijden

Het gehele jaar geopend

Of bekijk de website www.westerhoeven.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
  • Wasmachine
Voorzieningen kamer
  • Eigen badkamer
  • Keuken
  • Televisie

Tip je vrienden

facebook twitter