Camping Noord Meer

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Camping Noord Meer is een kleinschalige camping, in Twente op de grens met Salland. De camping is gelegen in Den Ham, dichtbij Ommen, aan een prachtig uitgestrekt bosgebied en uitermate geschikt voor natuurliefhebbers.

De camping beschikt over 14 rustige en ruime plekken voorzien van elektriciteit en gratis WIFI. U zult mede gasten treffen die net als u willen genieten van de rust en natuur. De camping is gelegen op een prachtige locatie tussen het bos en rivieren de Linderbeek en Regge (met vismogelijkheid). In de onmiddellijke nabijheid treft u diverse fiets-, wandel- en kanoroutes. Het historische dorp Den Ham bereikt u binnen 2 kilometer. De stad Ommen kunt u per fiets bezoeken. U kunt uw auto laten staan en gelijk genieten van de natuur. Je bent van harte welkom met uw caravan, camper of tent. Wij zijn aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie (SVR).

Voor de natuurliefhebbers kan er naar hartelust gewandeld worden in het nabijgelegen bos (Eerderbos ),waar onder meer "het Reggepad” loopt dat naar kasteel Eerde voert en de nabijgelegen Steile Oever. Ook op loopafstand "de Sahara", het "Eerder Achterbroek"," de Meertjes", het "Openlucht theater", Archem en de rivier de Regge die in zijn oude staat is hersteld.

Zwembad "De Groene Jager" ligt op loopafstand van de camping, evenals manege "De Hazelhorst". Kortingskaarten voor het zwembad zijn bij de camping verkrijgbaar.

Rustpunten

Met natuurlijk de mogelijkheid om van het toilet gebruik te maken. Bovendien kunt u hier koffie, fris, koek etc. kopen.
Of bekijk de website noordmeer.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Aan het water
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter