1. Recreatiekrant Twente

  Recreatiekrant Twente

  Ontdek wat er de komende maanden allemaal te doen en te beleven is in Twente in deze evenementenkrant Twente. Haal hem gratis bij het Tourist info in Den Ham of bij het Punt te Vroomshoop of de Klaampe in Westerhaar.

 2. 3 Vernieuwde autoroutes

  3 Vernieuwde autoroutes

  Via het autonetwerk Twente zijn 3 bestaande autoroutes opnieuw uitgegeven en bewegwijzerd. De plattegronden met bijzonderheden zijn verkrijgbaar bij het Tourist Info te Den Ham

 3. Liberation Route Fietsroutes en autoroute Salland & West-Twente

  Liberation Route Fietsroutes en autoroute Salland & West-Twente

  Zaterdag 8 april is het routeboekjes langs de luisterplekken en andere oorlogsmonumenten in Salland en West-Twente gepresenteerd. Dit boekje omvat niet alleen de beschrijving van de routes, maar bevat ook de indrukwekkende persoonlijke verhalen rondom de bevrijding van deze regio. Ook in Twenterand loopt een fiets- en autoroute langs diverse oorlogsmonumenten en worden bijzondere verhalen opgetekend. Verkrijgbaar bij Twenterand Tourist Info voor € 4,50.

 4. Hammer Bezinningswandeling

  Hammer Bezinningswandeling

  Hammer Bezinningswandeling. Op zaterdagmiddag 31 maart 2018 wordt er in het brinkdorp Den Ham de HammerBezinningswandeling geopend. Het is een gemarkeerde wandeling die je alleen en of in groepsverband op alle dagen in het jaar te wandelen is.