Doe tips

De leukste tips voor een geslaagde moederdag!

Leestijd 3 minuten 110 x bekeken
Geschreven door

Marleen

Moederdag is een dag die wordt gevierd ter ere van het moederschap. Moeders worden op deze dag flink verwend. Ze krijgen bijvoorbeeld ontbijt op bed en ontvangen van hun partners en kinderen allerlei leuke cadeaus.

Kinderen hebben leuke cadeautjes in elkaar gefrutseld voor hun moeder. Daarnaast zijn ook geurtjes en bloemen een geliefd Moederdag cadeau. Naast moeders worden meestal ook oma's bezocht, want zij zijn tenslotte ook moeder! Moederdag vieren tijdens de coronacrisis. Het klinkt wellicht lastig, maar is absoluut niet onmogelijk. Zondag is het alweer Moederdag en we geven graag een aantal tips om moeders mee te verrassen!

Geef een High Tea kado

 • Bestel de uitgebreide huisgemaakte High Tea van Herberg Swaen aan de Brink om thuis samen van te genieten. De High Tea bestaat uit heerlijke zoete en hartige lekkernijen en natuurlijk ontbreken de scones niet! Een complete High Tea voor 15,95 p.p. BESTEL SNEL via info@herbergswaen.nl of stuur een appje naar 06-50404088. De High Tea kan vanaf zaterdag 14.30 uur worden afgehaald (zondag ook mogelijk).

 • De Verrassende Tafel biedt een gezellige en super luxe High Tea aan. Heerlijke vers belegde broodjes, warme en koude lekkernijen, verschillende soorten thee. En natuurlijk zullen zoete delicatessen ook niet ontbreken. Bestellen kan al vanaf 2 personen en is definitief als er vooraf via een tikkie betaald is. Reserveer via whatsapp 0619619211. Reserveringen kan je afhalen op zondag 10 mei tussen 13.00 en 15.00 uur in Westerhaar, conform richtlijnen RIVM. Bezorgen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Smullen van een high tea
Smullen van een high tea

Verras met (h)eerlijke streekproducten

 • Verwen je moeder met een leuk pakketje van Bakkerij Schipper. Wat dacht je van een stuk krentenwegge of heerlijke chocolade?

 • Wat dacht je van een heerlijke fles wijn? De Tappenmars bied leuke pakketjes of een cadeaubon aan. Stuur even een pb of mailtje naar info@tappenmars.nl dan zorgen zij dat het zaterdagmiddag klaar staat. Denk er wel even aan dat er een volwassene bij is als het pakketje wordt afgehaald.

 • Verras haar eens met een heerlijk likeurtje van Kalkwijck Distillers. Heerlijke smaken zoals: Vanillelikeur , amandellikeur , koffielikeur of honing-gember likeur. Ambachtelijk gemaakt. Niet in de buurt? Kijk eens op onze website voor verkooppunten bij jou in de buurt.

likeur
likeur

Geniet van een picknick

Verras je moeder met een heerlijke brunch, high tea of tapas basket van Lucky Basket. Een heel nieuw concept van De Zandstuve. Voor welke picknickmand je ook kiest, zorg dat je ervan geniet. Met elkaar. Verras jezelf of een ander met een van de rijk gevulde picknickmanden. Combineer je picknick met een fiets- of wandeltocht door de Twentse natuur of met een speurtocht of picknickquiz.

Gezellig picknicken
Gezellig picknicken

Shop lokaal, wees loyaal!

Naast bovenstaande tips bieden natuurlijk nog veel meer lokale ondernemers leuke moederdagcadeau's aan! Ga bijvoorbeeld eens langs bij de bakker, slager of kaasboer voor lekkere pakketjes of kies ervoor om een bon cadeau te geven van haar favoriete winkel.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Marleen

Meer verhalen uit Twenterand

 1. Food

  Ontdek onze (h)eerlijkste streekproducten!

  Geschreven door Marleen
 2. Nieuws

  Gemeente denkt mee met Twenterandse horeca

  Geschreven door Marleen
 3. Uit-tips!

  Nog op zoek naar inspiratie voor Hemelvaartsdag? Wij geven graag een aantal leuke tips!

  Geschreven door Marleen
 4. Food

  De Verrassende Tafel biedt heerlijke asperge afhaalmaaltijd aan!

  Geschreven door Marleen

Tip je vrienden

facebook twitter