navigatie overslaan

Slagerij Aalderink

Wij staan garant voor kwaliteit, vakmanschap en service voor onze klanten. Ook voor uw feestjes en cateringservice. Overtuig u zelf en kom eens langs bij onze gezellige slagerij bij de brug.

Barbecue
Bij Slagerij Aalderink maken we het u deze zomer extra gemakkelijk met een smakelijk assortiment BBQ toppers: gemarineerde vleesspecialiteiten, lekkere spiesen, worstjes, salades en sauzen. Probeert u ook eens onze beproefde ‘barbecue schotels’ voor een extra culinair tintje.

Schotels & Smulstenen
Direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle en verse maaltijd. Dat kan nu met de nieuwe smulsteen. Dit is een ideaal alternatief voor gourmetten. De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven gegaard. En door de bijgeleverde gietijzeren houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden.

Ons standaard assortiment gourmet, fondue en steengrill schotels is nu uitgebreid met een viertal overheerlijke smulstenen.

Buffetten & Hapjes
Maak het voor u zelf gemakkelijk! Slagerij Aalderink kan veel voor u betekenen als het gaat om de verzorging van een geslaagd feest. Of u nu plannen heeft voor een gezellige barbecue avond met vrienden en familie, een personeelsmiddag of een buurtfeest. Naast onze standaard en luxe hapjes hebben we ook een aantal warme en koude buffetten.

Wil je lekker trakteren? Kies nu voor onze in chafing dish Broodjes Beenham (1,95 pp) en Pulled Pork = sla, rauwkost, saus (2,95 pp). Ook te bestellen met wraps i.p.v. broodjes.

Contactgegevens

Slagerij Aalderink