navigatie overslaan

De Wolboutique

De Wolboutique heeft haar deuren in 2006 officieel geopend. Zo besloot Dineke Blekkenhorst van haar grootste hobby haar werk te maken. Hier stelt ze haar kennis en jarenlange ervaring op het gebied van breien en haken tot uw beschikking.

Breien is weer helemaal terug!

De één noemt het een trend en de ander spreekt van zijn/haar lievelingstrui. Het liefst zou u de laatste breimode elke dag willen dragen en waarom ook niet? Breien is weer terug en dat wordt in het Metro nieuws bevestigd door het antwoord van stylist Daisy Dee op de vraag welke materialen we komend voorjaar weer terug zien:

"Veel grof gebreid wol. Bijvoorbeeld dik gebreide wollen jassen en dikke wollen sjaals. Dat gaat ook lekker door in het voorjaar – Daisy Dee”.

Of u nu zelf kunt breien of niet, de Wolboutique in Den Ham adviseert u graag over de vele mogelijkheden. Daarom nodigen wij u van harte uit voor een eerste kennismaking via deze website. Wij hopen u een goede eerste indruk te geven van de mogelijkheden van de Wolboutique. Mocht u vragen hebben dan staan wij graag voor u klaar!

Graag tot ziens in de Wolboutique,

Roelinda Withaar

Contactgegevens

De Wolboutique