navigatie overslaan

Zomeruitjes met de kids in Twenterand!

  • 2 minuten leestijd
  • 1054 x bekeken

Op zoek naar leuke en verfrissende activiteiten om de zomer door te brengen met de kids? In Twenterand hebben we een aantal geweldige locaties voor het hele gezin. Van waterpret tot avontuurlijke speeltuinen en kabouterwandelingen, er is voor elk wat wils!

  1. 4

    Kabouterpad in het Zandstuvebos

    Een sprookjesachtige belevenis voor de kleintjes! Het Kabouterpad in het Zandstuvebos, sinds september 2021 geopend, is een leuke wandelroute van ongeveer 1 km. De route begint bij de parkeerplaats van Aquapark "De Zandstuve" en loopt parallel aan de ijsbaan en het zwembad. Het Kabouterpad is gratis toegankelijk en is geopend van zonsopgang tot zonsondergang.

  2. 3

    Aquapark "De Zandstuve"

    Het Aquapark "De Zandstuve" in het Zandstuvebos is de ideale plek om tijdens de zomer af te koelen. Met meerdere baden en het nieuwe waterspraypark valt er genoeg te beleven voor jong en oud. Het zwembad is geopend van medio mei tot begin september en biedt faciliteiten zoals een 50-meter wedstrijdbad, recreatiebad, peuterbad, duikplank, kinderglijbaan en een zonneweide met speeltoestellen. Zwemlessen zijn ook beschikbaar voor de kleintjes! Voor openingstijden en meer informatie, zoek ze op op Facebook of neem contact op via 0546-642301.

  3. 2

    Flierpark - De grootste speeltuin van Vroomshoop

    Voor een dag vol speelplezier moet je bij Flierpark zijn! Deze speeltuin in Vroomshoop biedt diverse toestellen en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Van een peuter vriendelijk gedeelte met speeltoestellen tot een stoer piratenschip voor de oudere kinderen, er is voor ieder wat wils.

  4. 1

    Kanoën op de Linderbeek

    Geniet van een heerlijk vakantiegevoel tijdens een kano-tocht op de Linderbeek. Deze rustige waterweg slingert zich door de weilanden, richting Ommen naar de Vecht. Vanaf het water kun je genieten van prachtige uitzichten over de natuurlijke omgeving, zoals weilanden, maislanden, boerderijen, en allerlei vogels en bloemen. Bij boerderijcamping de Linderbeek kun je kayaks of 2-3 of 4 persoonskano’s huren, perfect voor individuele vakantiegangers of gezinnen met kinderen. Je kunt kiezen uit verschillende kano-routes, zoals een rondje varen via de Regge en het oude Zwolse kanaal, of een afzakken via Regge en Vecht. Ook zijn er opties voor groepen, inclusief transport van fietsen.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?