navigatie overslaan
Food

Ontdek de Smaak van Twenterand: Top Tips voor Lokale Streekproducten bij Ondernemers

  • 3 minuten leestijd
  • 1243 x bekeken

Stap binnen in de smaakvolle wereld van Twenterand! In deze blog delen we graag onze beste tips voor het ontdekken en proeven van de heerlijkste streekproducten die verkrijgbaar zijn bij de ondernemers in Twenterand.

  1. 4

    Bakkerij van der Goot

    Bakkerij van der Goot is een absolute must-visit op de website. Deze ambachtelijke bakkerij staat bekend om zijn heerlijke brood en gebak, dat volgens traditionele bakmethoden wordt bereid. Met behulp van hoogwaardige ingrediënten biedt de bakkerij een uitgebreid scala aan producten. Of je nu op zoek bent naar vers brood, smakelijke koekjes of verrukkelijke taarten, Bakkerij van der Goot heeft voor elk wat wils. Of je nu een heerlijk ontbijt, een smakelijk tussendoortje of een feestelijke traktatie nodig hebt, bij Bakkerij van der Goot ben je aan het juiste adres.

  2. 3

    de Berghoeve Brouwerij

    In het hart van het Twentse Den Ham bevindt zich de Berghoeve Brouwerij, waar ambachtelijke bieren worden gebrouwen met alleen natuurlijke ingrediënten. Het ruime assortiment biedt voor elk wat wils, van lichte IPA's tot zware stouts. Hun paradepaardjes zijn hun smaakvolle vatgerijpte bieren. Je kunt de bieren van Berghoeve Brouwerij proeven en kopen in hun sfeervolle proeflokaal, dat is gevestigd in een voormalige varkensschuur. Geniet van de unieke smaken van Twente en ontdek de passie en toewijding die schuilgaat achter elk bier van Berghoeve Brouwerij.

  3. 2

    Zaak vol Smaak

    Bij Zaak vol Smaak in Twenterand ben je aan het juiste adres voor een culinaire ervaring vol smaak. Deze veelzijdige plek combineert een slagerij, traiteur en catering, waardoor je altijd kunt genieten van heerlijke, gevarieerde en gezonde maaltijden. Of je nu op zoek bent naar een smakelijke maaltijd, een verleidelijk tussendoortje of iets speciaals voor een feestelijke gelegenheid, Zaak vol Smaak Schippers biedt een overvloed aan keuzemogelijkheden. Ontdek hun assortiment aan verse broodjes, uitgebreide selectie kant-en-klaar maaltijden en alles wat je nodig hebt voor een geslaagde barbecue of gourmet. Laat je smaakpapillen verrassen bij Zaak vol Smaak!

  4. 1

    Slagerij Schippers

    Slagerij Schippers is een traditionele slagerij met een rijke historie. Al sinds 1919 staat het familiebedrijf bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige vleesproducten. Het assortiment bestaat uit rund-, varkens-, kip-, en lamsvlees, en er is ook een ruime keuze aan vleeswaren en worstsoorten. Bij Slagerij Schippers wordt er uitsluitend gewerkt met duurzaam en verantwoord vlees van lokale boeren uit de regio. Het bedrijf staat bekend om zijn vakmanschap en persoonlijke service. De slagers zijn trots op hun producten en geven graag advies over de beste bereidingswijze en smaakcombinaties. Bovendien kunnen klanten bij Slagerij Schippers terecht voor barbecue-arrangementen en buffetten op maat. Al met al is Slagerij Schippers dé plek om te genieten van eerlijk en ambachtelijk vlees van de hoogste kwaliteit.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?