navigatie overslaan

De Soete Inval

In het oude buurtschap Magele vind je het rustpunt De Soete Inval. Het rustpunt is gelegen in het mooie buitengebied van het brinkdorp Den Ham en bied een mooi uitzicht op de Mageleresch!

De voormalig oude boerderij stamt uit 1863. Vroeger stonden hier de werktuigen die de boeren ophaalden voor het aanspannen van paarden. Het was daarnaast ook een echte zoete inval hier: ze hadden hier als één van de eerste in de omgeving een telefoon.

In 2007 werd de oude boerderij afgebroken en vervangen door een nieuwe woonboerderij. De oude schuren zijn gerenoveerd en er is een begin gemaakt met het aanleggen van een frambozentuin waar we op dit moment voornamelijk herfst frambozen verbouwen. Je kunt in de tuin frambozen plukken en genieten van de rust en de ruimte. In de toekomst hopen ze de pluktuin verder uit te breiden. Tevens kun je diepvries frambozen kopen (mits voorradig). Voor een toiletbezoek kunt in “het huusie” terecht. In het rustpunt verkopen we ook zelfgemaakte producten uit eigen tuin zoals jams, stoofpeertjes etc.

Proeverij: In overleg is ook een proeverij mogelijk van producten gemaakt uit de eigen tuin.

Contactgegevens

De Soete Inval

  • Adres Geerdijk 11
    7683 SN Den Ham
  • telefoon 0546-673484