navigatie overslaan

Kanoroute Linderbeek

Een tochtje met een kano geeft u in de zomermaanden een heerlijk vakantiegevoel. In Twenterand kunt u hiervoor op de Linderbeek terecht. De Linderbeek slingert aan de zuidkant van Den Ham ,door de weilanden, richting Ommen naar de Vecht.

Vanaf het water biedt De Linderbeek een geweldig uitzicht over weilanden, maislanden, boerderijen, vee en wild. Maar ook de vele vogelsoorten en water- en weidebloemen nodigen uit tot een bezoekje met een boot! En wat dacht u van de rust en stilte en vrijheid waarvan u kunt genieten?

Ook enthousiast geworden? Voor verhuur van kayaks of 2-3 of 4 persoonskano’s kunt u terecht bij de boerderijcamping de Linderbeek. Zowel voor de individuele vakantieganger als voor gezinnen met kinderen zijn geschikte kano’s en routes beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld een rondje varen via de Regge en het oude Zwolse kanaal, of een eind afzakken via Regge en Vecht. Het is ook mogelijk om u op te laten halen vanaf een bepaald punt, of de kanotocht te combineren met een wandeling terug naar het vertrekpunt. Voor groepen zijn er ook nog mogelijkheden ivm. transport fietsen.

Zie voor meer info www.linderbeek.nl (voor een verslag van rondvaartroute van 15 of 18 km zie de link naar kanoweb

Contactgegevens

Kanoroute Linderbeek

voorzieningen

Type route

  • Kano route