navigatie overslaan

De Kleine Hoeve

Soms moet je even weg uit de hectiek van alledag om ruimte in je hoofd te maken voor nieuwe dingen. Het tempo een tandje omlaag en even terug naar de basis.

Kiezen voor bewuste rust

Ontspannen of juist actief bezig zijn met je handen om plaats te maken voor de creativiteit die in iedere mens schuilt. Dat geldt voor mensen net zo goed als voor organisaties.

Op De Kleine Hoeve bieden ze je de helpende hand in het zoeken naar deze rust, door het realiseren van rustmomenten binnen activiteit. Concreet, relativerend, actief, krachtig, energiek, inspirerend en duurzaam. Dit kan op verschillende manieren.
Yoga, meditatief handboogschieten, creatieve technieken, wandelen (met of zonder ezels)in een inspirerend en rustgevend hoogveenlandschap ‘De Engbertsdijksvenen’, teamtraining, ezel-therapie (zie ook www.stichting-iaa.nl )of een meerdaags verblijf in ‘De Kleinste Hoeve’, een woonwagen in de boomgaard bij de vijver.

Verder biedt De Kleine Hoeve ook jonge mensen met een speciale hulpvraag de mogelijkheid een opleiding te volgen in Groen en Dier. Dit in samenwerking met diverse organisaties en het onderwijs.

Op "De Kleine Hoeve" staat de interactie tussen mens en natuur centraal. Een verandering teweeg brengen is niet altijd een zwaar en ingewikkeld traject. Liever niet zelfs, als je ‘gewoon’ geniet is dat al een kunst op zich. Maar altijd geldt: op De Kleine Hoeve gebeurt er iets met je, als je het jezelf toestaat.

openingstijden

op afspraak

Contactgegevens

De Kleine Hoeve

voorzieningen

Ligging

  • Landelijk gelegen