navigatie overslaan

Lunchroom Bij Saartje

Bij Saartje vindt u bij uitstek de gemoedelijke sfeer voor een lekker bakkie koffie, een uitgebreide high-tea, een lekkere lunch of een stevige warme maaltijd.

Men vraagt vaak waarom voor de lunchroom de naam "Bij Saartje" is gekozen. We leggen dan uit dat het vooral het gevoel is dat "Bij Saartje" oproept. Je denkt dan direct aan dat opgeschonken kopje koffie aan de keukentafel, bij de potkachel, gezellig en lekker warm, met een eigengebakken koekje uit de trommel, rood-wit geblokt tafelkleed, boerenbont servies, en maar keuvelen over, ja, over wat eigenlijk.

Kortom, die goeie ouwe tijd met ouderwetse gezelligheid, soms bij het kneuterige af. U kunt ons niet blijer maken dan bij het bekijken van onze bonte verzameling spullen uit te roepen "oh ja, die hadden m'n grootouders vroeger ook".

Het is precies wat u mag verwachten. Eigen gebakken appeltaart op de kaart, een boeren gehaktbal, een broodje kaas, en een warm bakkie koffie in een ongedwongen sfeer.

Laat u niet in de war brengen door het industrieterrein waarop de lunchroom is gevestigd (nee, u zou het daar niet zo 123 verwachten), parkeer gewoon de auto of de fiets, ga de bedrijfshal binnen, en laat u bij binnenkomst verrassen. Graag tot ziens!

High Tea

Bij Saartje vindt u bij uitstek de gemoedelijke sfeer voor een uitgebreide high-tea. Onder het genot van zoete en hartige lekkernijen kan onbeperkt thee (en voor de liefhebbers ook koffie) gedronken worden in verrassende smaken.

Zo lekker gemoedelijk “aan de keukentafel” leent de high-tea zich uitstekend voor familie, vrienden of collega’s om bij te kletsen, om gezellig met elkaar een spelletje te doen (wanneer heeft u voor het laatst gescrabbled?) of muziek te luisteren of te spelen. Onze vleugel is op toon en voor de liefhebber bespeelbaar.

Graag van tevoren even reserveren zodat er tijd is voor de culinaire voorbereidingen.

Nee, Bij Saartje zit niet in het centrum, dus als u het industrieterrein oprijdt en denkt “zit ik wel goed”, ja, dan zit u goed. Ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Even lekker aan de koffie met Saartje's appeltaart met slagroom. Of aan een cappuccino met een niet-op-de-kaart-taartje. Lunchen met een traditioneeltje (12-uurtje bijvoorbeeld) of een specialiteit (broodje Bromsnor). Of liever aan een stevige warme maaltijd (zoals een boerenschnitzel). En ondertussen lekker rondneuzen, kijken, selfies maken, lezen of een spelletje doen. Het kan allemaal Bij Saartje in Vroomshoop!

Natuurlijk wordt u verwend met "zoete en hartige lekkernijen". Maar een high tea Bij Saartje is vooral een belevenis.

Zo is de traditionele High Tea helemaal in stijl, met de kopjes met het gouden randje (die waar je vroeger niet aan mocht komen....). Maak selfies terwijl je (helemaal Ascot-style) één van onze vele hoeden opzet en met gestrekte pink van je thee nipt.

Of waan je in Parijs met onze Haut Chocolat (onze vrije Franse vertaling van een high-chocolat). Très chique et très bonbon.

Wil je lekker stoer, reserveer dan een Foute Amerikaanse Tea Party. Vraagt u zich af waarom hij Fout heet, wacht dan maar af wat er fout maar oh zo lekker op tafel komt. The ultimate guilty pleasure. Deze high tea is een selfie-party. Verkleed je als lady Liberty of zing mee met Elvis.

Een combinatie van de high tea's is ook mogelijk. Pa en ma aan de traditionele high tea en de kids aan de Amerikaanse, om maar wat te noemen.

Lunchroom Bij Saartje is volledig af te huren

Vraag naar de vele mogelijkheden om op onze unieke locatie uw bijeenkomst te houden.

Lunchen in ontspannen sfeer

Door de ruime opzet in onze lunchroom, heeft u gegarandeerd de mogelijkheid om met uw zakenrelatie ontspannen te lunchen.

Gratis wifi aanwezig.

We accepteren naast contant en pin ook betaling met visa/mastercard.

Contactgegevens

Lunchroom Bij Saartje

voorzieningen

Keuken

 • Nederlands
 • Vegetarisch

Toegankelijkheid

 • Assistentiehonden toegestaan
 • Bruikbaar toilet
 • Elektrische rolstoeltoegankelijk
 • Handmatige entreedeur
 • Rolstoeltoegankelijk

Ligging

 • Buiten het centrum

Faciliteiten

 • Terras

Zakelijke faciliteiten

 • Catering en inrichting

Wifi

 • Gratis Wifi

Diëten

 • Glutenvrij
 • Lactosevrij
 • Vegetarisch