navigatie overslaan
in samenwerking met TURF Vriezenveen

Preview theaterseizoen 24-25

Op dinsdagavond 27 augustus 2024 organiseren Theater Het Punt Vroomshoop en Theater Turf Vriezenveen een gratis previewavond in de theaterzaal van Het Punt voor alle theaterliefhebbers die een glimp willen opvangen van het nieuwe seizoen

De avond begint om 19.30 uur. Tijdens deze avond geeft een aantal artiesten dat in theaterseizoen 2024-2025 naar Twenterand komt een voorproefje van de desbetreffende voorstelling. De avond is gratis te bezoeken en u ontvangt eveneens vooraf een kop koffie in ons sfeervolle Grand Café. U dient echter wel kosteloos uw ticket(s) te bestellen op onze website. Neem uw ticket(s) mee naar de previewavond.

U kunt maximaal 4 tickets bestellen. Let op: indien u toch niet naar de previewavond komt, vragen wij u om dat aan ons door te geven. Dan maken wij anderen blij met uw tickets.

Programma + afterparty Het programma van de previewavond ziet er als volgt uit: 18.45 uur Inloop voor gratis kop koffie in het Grand Café 19.15 uur Theaterzaal open 19.30 uur Start previewavond 21.30 uur Verwacht einde en naborrel in het Grand Café

Aan het einde van de avond worden de nieuwe theaterbrochures voor 2024-2025 van zowel Theater Turf als Theater Het Punt uitgereikt. De artiesten die deze avond optreden, houden we nog even geheim. Na afloop van de preview is er een meet & greet met een aantal artiesten in het Grand Café.

U mag maximaal 4 tickets reserveren.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Entree is gratis.
U mag maximaal 4 tickets reserveren.