navigatie overslaan

De Bibliotheek Vroomshoop opent opnieuw haar deuren

+ 1 foto's

De afgelopen maanden zijn we hard bezig geweest om de Bibliotheek in Vroomshoop in een nieuw jasje te steken. Dat hebben ze gedaan door extra zitplekken en hoekjes te creëren. Het bij elkaar te komen, te hobbyen of rustig een krantje te lezen met een bakje koffie is nu nog makkelijker. Van banken tot aan bloemstukken, niets is hetzelfde gebleven. Ook de collectie heeft een flinke opruimbeurt gehad. Om te laten zien waar ze trots op zijn en hoe het is geworden, nodigen ze u van harte uit om een kijkje te nemen bij hun bieb. Woensdagmiddag 15 mei, vanaf 15.00 uur, verwelkomen we u graag voor de feestelijke heropening en de introductie van hun nieuwe inloop en doorloop!

Verbinding met Grand café Het Punt

Zoals u misschien weet, heeft de Bibliotheek in Vroomshoop één in- en uitgang. Ook dat is binnenkort verleden tijd. Samen met Het Punt openen wij onze zijdeuren, richting het Grand café van Het Punt. U kunt in deze doorloop verse koffie vinden en een plek om een tijdschrift of krant te lezen, samen te praten of even rustig te studeren. In een paar stappen van de Bibliotheek naar Het Punt. Kom langs en ontvang een gratis lidmaatschap voor drie maanden!

Voor u als bezoeker is er ook wat te halen. Bent u nog geen lid van Bibliotheek Twenterand? Neem een gratis proefabonnement! Hiermee heb je drie maanden de tijd om de bibliotheek te ontdekken. Lekker een krant of tijdschrift doorbladeren in de bibliotheek en een stapel boeken mee naar huis. Keuze uit duizenden e-books via de online bibliotheek. Meld u direct aan IN de bibliotheek. Dit kan t/m 30 juni 2024. Bent u na drie maanden nog niet uitgelezen? Dan is er de mogelijkheid om het proefabonnement om te zetten naar een betaald jaarabonnement. Tot 18 jaar is een lidmaatschap gratis.

Collegiale muziek

Hun eigen collega, Bente Hof, zorgt voor de muzikale omlijsting. ‘Zingen is het liefste wat ik doe! Alleen, waarbij ik mezelf begeleid op de piano of met de gitaar, maar ook zeker samen met anderen. Met mijn stem hoop ik anderen blijdschap te brengen, maar ook steun, hoop en kracht!’. Dat belooft een fijne middag te worden!

Wanneer