navigatie overslaan
Viering van 165 jaar Vroomshoop

Feestweek Vroomshoop 2024

De feestweek in Vroomshoop is dit jaar van zaterdag 7 tot en met zaterdag 14 september. Het programma staat volledig in het teken van 165 jaar Vroomshoop. Er zijn optredens van bekende artiesten en volop activiteiten voor iedereen.

+ 5 foto's

Vroomshoop viert in 2024 het 165-jarig bestaan. In de jaarlijkse feestweek staat het programma dan ook vol met activiteiten voor jong en oud. Het programma begint op zaterdag 7 september met de Hollandse Avond met optredens van o.a. Django Wagner, John West en Aukje Fijn. Een dag later is het tijd voor het Beer & Grill Festival: foodtrucks, speciaalbier, springkussens, livemuziek en veel gezelligheid!

Van maandag 9 september tot en met zaterdag 14 september zijn meer dan 40 straten versierd in Vroomshoop. Er is een speciale route langs alle versierde straten. Verder is van woensdag t/m zondag de kermis.

Het feestprogramma bestaat verder uit een ladiesnight op de woensdagavond, een seniorenmiddag op de donderdagmiddag en een familiebingo op de donderdagavond. Op vrijdag 13 september is er een koppel darttoernooi (vooraf aanmelden verplicht) en de feestweek wordt op zaterdag 14 september afgesloten met optredens van Rockaholics en Xander de Buisonjé.

Kaarten voor de muziekavonden op zaterdag 7 en 14 september zijn te koop via www.feestweekvroomshoop.nl.

Wanneer

-
-
-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 17,50

Geldt alleen bij online kaartverkoop voor muziekavonden (7 en 14 september)