navigatie overslaan
Theater

Theatertip: Klaas Wilting – Code Blauw Inkijkje in Amsterdamse politiewereld

Een ‘bekende van de politie’ staat op de affiches van theater Het Punt. Het is Klaas Wilting, voormalig woordvoerder van de politie Amsterdam.

+ 1 foto's

Wilting toert succesvol door het land met een voorstelling waarin hij vertelt over zijn imposante carrière bij de politie.

Theater Het Punt maakt altijd een zo gevarieerd mogelijk theaterprogramma. “En daar hoort zeker een informatieve voorstelling bij,” aldus programmeur van Het Punt Harry ten Brinke. “De voorstelling van Klaas Wilting is informatief, vermakelijk en interessant tegelijk. Hij komt met mooie verhalen en prachtige beelden over zijn tijd bij de politie. Wilting geeft echt een inkijkje in het werk van de Amsterdamse politie.”

De theatershow van Wilting heeft Code Blauw. Allerlei zaken uit zijn politiecarrière komen voorbij, van Yab Yum tot de Bijlmerramp, van flower power tot schokkende moorden zoals op Peter R. De Vries.

Na afloop is het mogelijk zijn boek aan te schaffen, die hij dan zal signeren.

Kaarten bestellen

Voorstelling ‘Code Blauw’ van Klaas Wilting te bezoeken op donderdag 5 oktober om 20.00 uur in theater Het Punt in Vroomshoop. Kaarten kosten 15 euro en zijn te koop via www.welkombijhetpunt.nl en aan de theaterkassa.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00