navigatie overslaan
Actief

Cache Event Twente 2023

+ 1 foto's

Op 16 september 2023 willen we nog één keer flink knallen en gaan we een heel speciale editie organiseren van het CET. Namelijk de aller aller laatste.

Graag nodigen wij u uit om zelf te beleven wat Twente allemaal voor moois te bieden heeft. Wij zien jullie dan ook graag op 16 september 2023 vanaf 09.30 uur op N 52° 27.494' E 006° 34.102 Activiteitencentrum Het Punt. Burgermeester Koetjestraat 2-4 Vroomshoop.

Inschrijven? Door het plaatsen van een "will attend" kun je aangeven dat je naar het event komt. Doe dit dan als volgt; Ik (wij) kom(en) met ... personen waarvan ... kinderen. (*)

  • vul hier het totaal aantal personen in.

Aantal deelnemers Voor dit event geldt geen maximaal aantal deelnemers. Iedereen is welkom! Wat gaan we doen? Voorafgaand en tijdens dit event zullen er nieuwe caches in de omgeving online komen. Verder hebben we een spectaculair programma voor jullie. Informatie hierover zullen wij bekend maken via onze website en via onze Facebookgroep. Tevens zullen er meerdere geo-shops aanwezig zijn met hun geocaching assortiment. Op het event terrein zullen diverse versnaperingen te verkrijgen zijn. U zult zien dat de innerlijke mens goed verzorgd zal worden. Programma Op dit moment kunnen wij nog geen programma presenteren. We werken hard aan een geweldig programma! Side events In het weekend van dit event zullen er nog een aantal neven events te bezoeken zijn. Ook hierover kun je op de hoogte blijven via onze facebook pagina of of website.

Graag zien we jullie op 16 september 2023 in Vroomshoop!!

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door: De Orde der Twentsche geocachers en vele vrijwilligers.

Wanneer