navigatie overslaan
Ontdek Twente's Pracht tijdens de Grote Afsluitende Editie van het CET!

Cache Event Twente 2023

Markeer jullie kalender, want op 16 september 2023 staat er iets spectaculairs te gebeuren in Twenterand. Jullie zijn uitgenodigd om de allerlaatste en meest bijzondere editie van het Caching Event Twente (CET) zelf te ervaren. Dit wordt een knallend evenement dat jullie niet willen missen!

+ 1 foto's

Datum: 16 september 2023 Tijd: Vanaf 09.30 uur Locatie: Activiteitencentrum Het Punt, Burgermeester Koetjestraat 2-4, Vroomshoop Coördinaten: N 52° 27.494' E 006° 34.102

Of jullie nu doorgewinterde geocachers zijn of nieuwkomers in de wereld van geocaching, dit evenement is voor eenieder van jullie! Dit is jullie kans om te ontdekken wat Twente allemaal te bieden heeft. Jullie zullen versteld staan van al het moois dat deze regio te bieden heeft.

Wat staat jullie te wachten:

Ontdek nieuwe caches in de betoverende omgeving. Er is een adembenemend programma voor jullie samengesteld. Alle details zullen gedeeld worden via de website en Facebookgroep. Diverse geo-shops zullen aanwezig zijn met een uitgebreid assortiment voor geocaching-liefhebbers. Geniet van heerlijke versnaperingen. Jullie hoeven je geen zorgen te maken, want jullie innerlijke mensen zullen goed verzorgd worden. Hoewel op dit moment het gedetailleerde programma nog niet onthuld kan worden, kunnen jullie erop vertrouwen dat er hard gewerkt wordt om een onvergetelijke ervaring voor jullie neer te zetten. En dat is nog niet alles! Tijdens het weekend van het evenement vinden er ook verschillende nevenactiviteiten plaats die jullie kunnen bijwonen.

Hoe kunnen jullie deelnemen:

Laat weten dat jullie van plan zijn om deel te nemen door een "will attend" te plaatsen. Geef aan met hoeveel personen jullie komen en of er kinderen bij zijn (details staan vermeld in de originele uitnodiging). Er geldt geen maximum aantal deelnemers, dus voel je vrij om jullie vrienden en familie uit te nodigen om samen met jullie van deze dag te genieten!

Dit geweldige evenement wordt mede mogelijk gemaakt door De Orde der Twentsche Geocachers en een groep toegewijde vrijwilligers die er alles aan doen om deze dag onvergetelijk te maken.

Jullie worden verwacht op 16 september 2023 in Vroomshoop! Samen zullen we de allerlaatste CET-editie tot een legendarisch hoogtepunt brengen.

Blijf op de hoogte via de Facebookpagina en website voor meer informatie over het programma en aanvullende activiteiten. Tot snel!

Wanneer