Groot programma met evenementen in de feesttent en kermis

Feestweek Vroomshoop 2022

De feestweek in Vroomshoop is dit jaar van zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 september 2022 met muziekavonden, kermis en meer.

+ 5 foto's

Het programma van de feestweek in Vroomshoop bestaat uit twee weekenden en een aantal tussenliggende dagen. De aftrap is op zaterdag 3 september met een Hollandse Avond in de feesttent met optredens van Jannes, Henk Wijngaard en Stef Ekkel.

Op zondag 4 september van 14.00 tot 20.00 uur is de tweede editie van Beer & Grill. Tijdens deze zondagmiddagborrel zijn er meerdere foodtrucks, speciaalbieren van lokale brouwerijen te proeven in een speciaal Beer & Grill-bierglas, is de Formule 1 race van Zandvoort op grote schermen te zien en aansluitend is er livemuziek van Rock Bottom. De entree is gratis.

Van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 september is de kermis op het Oranjeplein. De vuurwerkshow is dit jaar op vrijdag 9 september.

Verder is op woensdag 7 september van 17.30 tot 22.00 uur de ladiesnight in en rondom de feesttent met 30 lokale ondernemers en 10 hobbykoks. Ook hiervoor is de entree gratis.

Op donderdag 8 september is er de Twenterand Tour voor senioren, deze bustocht gaat onder meer naar Giethoorn. Aanmelden en meer informatie via Regien Lambers (06-24714647) vanaf 20 augustus. Kosten zijn 16,50 euro per persoon inclusief koffie met krentenwegge en lunchpakket. In de middag is er een seniorenmiddag in de feesttent met livemuziek van het vrijetijdskoor De Bargzangers uit Lemele. Op de donderdagavond is er de familiebingo met supperronde georganiseerd door de supportersvereniging van de vroomshoopse Boys.

De feestweek wordt op vrijdag 9 en zaterdag 10 september afgesloten met twee muziekavonden. Op de vrijdagavond komen meerdere dj's optreden, zoals Poar Neem'n, Altijd Larstig & Rob Gasd'rop, DJ Jan-Willem Drees en DJ Geert Hofsteede. Kaarten zijn online te koop voor 9 euro. Op de afsluitende zaterdagavond zijn er optredens van de liveband The Rousers, Mart Hoogkamer en Immer Hansi. Kaarten voor deze avond zijn online te bestellen voor 15 euro.

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Prijzen verschillen per event. Zondag en woensdag is er geen entree voor de feesttent. Op de zaterdagavonden geldt een entree van 15 euro, op de vrijdagavond 9 euro.